Pikë takimi

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Shtëpia e Takimit

Vend takimi dhe pikë  takimi

Shtëpia-Kargah  është një qendër ndërkulturor ngjarjës dhe takimit.

Në këtë ndërtesë 400 metër katror përmbahenfushat e mëposhtmer:

  • Café
  • Dhoma  mbledhjes Seminare, Takimi dhe konferencave (me Pajisje mediale të plotë)

Dhomat do të përdoren për ngjarje, takime, kurse trajnimi dhe ekspozita.

Çdo gjë nën një çati:

  • ligjërata, ekspozita dhe seminare
  • Konferenca
  • Kurse
  • Ngjarje politike

Orari i punës:

Cafe kargah është e hapur çdo ditë nga Orën 08:00 - 22:00. Ne ofrojmë çdo mesditë  nga Oren 13:00 - 15:00 një një Drekë Persian të ngrohtë dhe sallata të ndryshme.

 Të gjithë janë të mirëpritur.

Në shtëpi ka drekë çdo ditë. Në menynë janë ndërkombëtare, kryesisht shijshme të përgatitura fllad.

Ne gjithashtu ofrojnë qasje falas në internet.


 

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 282 vizitues e asnje perdorues online