Faqja e parë

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Film mbi projektin e kargah "KinderSpielWelt"

film-kinderspielpl

Ju prezantojmë projektin tonë "KinderSpielWelt" në Beethovenstraße: Ky film jep një pasqyrë të transformimit të një këndi lojrash në zemër të Linden-it. Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për mbështetjen e dhënë dhe urojmë që vizitorët e ardhshëm t'ia kalojnë sa më bukur!

 

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 349 vizitues e asnje perdorues online