Kurse

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Kurse

Të gjitha kurset ofrohen gjatë gjithë vitit
 


 

Kurse integruese te gjuhes
Një pjesë e rëndësishme e programit arsimor të kargah janë kurset gjermane nga niveli A1 në nivelin C1 të Kornizës së Përbashkët Evropiane (CEFR).

 

Mësim shkrimi dhe leximi
Ky kurs i drejtohet të gjithë njerëzve, të cilët duan të fitojnë aftësitë themelore gjuhësore. Kursi është i ndarë në njësi të vogla mësimore dhe mundëson afrimin gradual në gjuhën gjermane. Duam të zgjojmë dhe të mbajmë zgjuar te pjesëmarrësit dëshirën për të mësuar.

 

Kurse kompjuteri për migrantët dhe refugjatët
Kurse Kompjuteri dhe Interneti për fillestarë dhe të avancuar në gjermanisht dhe rusisht.

 

 

 

kargah gjithashtu ofron mësime të pianos dhe kitarës, si dhe kurse të pikturës dhe vallëzimit për fëmijë, të rinj dhe të rritur.

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 426 vizitues e asnje perdorues online