Zyra e refugjatëve

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Qendër e Këshillimit për Emigrantët dhe Refugjatët

Zyrë për Refugjatë - Qendër e Këshillimit për Emigrantët dhe Refugjatët

Logo FlüchtlingsbüroZyrën e Refugjateve, e kemi themeluar në Verën e Vitit 1991, si një Qendër e Këshillimit dhe Kontakti për Refugjatët dhe Migrantët. Logo Flüchtlingsbüro Gjitha grupet e emigrantëve kan nevoje pavaruar nga rrugen e tyre (Refugjatë, emigrantë ekonomikë, riatdheson, anëtarët e familjes ribërë, etj.) Keshillim dhe shërbime mbështetëse për orientimin dhe integrimin.

Shërbimet tona konsultuar synojnë refugjatëve, emigrantëve dhe gjermaneve me sfond te migrimit. që jetojnë në dhe rreth Hanover.
Të gjitha ofertat janë shumë gjuhë, pa pagesë dhe dhe do të trajtohen në mirëbesim.

 

Persona te kontakti:

Sibylle Naß
Thuy Lam
Marjaneh Karachi
Galina Golubeva
Carmen Schaper
Barbara Fritz
Mona Balsters
Jacqueline Amezcua-Koß
             Tel.: 0511 / 12 60 78 - 12 
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 13
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 15
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 15
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 16
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 16
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 16
Tel.: 0511 / 12 60 78 - 16

Ju mund të arrijnë neve ne:
Ne Hënë, Ne Martë, Ne Enjte: 10:00–13:00 & 14:00–17:00
Ne Mërkurë dhe ne Premte:             10:00–13:00

   

Historia jonë


Shkarko fletushken informative shumëgjuhësh te Zyres për Refugjatë

   alt   

Flatushk-Gjermanishte

Flatushk-Persiane 

Flatushk-Frëngjishte

Flatushk-Russishte

Flatushk-Viatnamishte

Flatushk-Anglishte

Flatushk-Turqishte

Flatushk-Arabishte

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 93 vizitues e asnje perdorues online