SUANA (Këshillimi i grave)

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

SUANA (Këshillimi i grave)

SUANA

është një qendër këshillimi për gratë migrante të prekur nga dhuna në familje. Gratë me kërkim ndihmuar kanë mundësi për të kërkuar këshilla në tërësinë e tyre me qasje shumëgjuhëshe. Në çdo kontekst të veçantë kulturor e grave të prekura është marrë në llogari. Frenimi dhe prekfrika e ndihmës emigrante ofruar para në kontekstin e dhunës në familje mund të reduktohet. Shërbimet tona konsultuar synojnë gratë e emigrantëve dhe refugjatëve (nga 16 vjeç) janë falas dhe diskutimet janë konfidenciale.

Oret takimi mbaz marrëveshje:
Ne Hene dej ne Enjte 10:00-13:00 Uhr
14:00-17:00 Uhr

Hilfetelefon Gewalt gegen Frauen

Für Fälle ausserhalb unserer Sprechstunden

Gjuhët keshillimi:  
Gjermanisht, Persian, Rusisht, Polonisht,Anglisht, Frëngjisht, Arabisht, kurde, Vietnamese, Turqisht

Për një takimi mbaz marrëveshje ju luten na telefononi në:

Tel: 0511- 12 60 78 – 14 oder 0511- 12 60 78 – 18

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

©2012 kargah e.V.

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 141 vizitues e asnje perdorues online