Martesa e detyruar

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Martesa e detyruar

alt

 

betroffene2 alt
Për viktimat   Për profesionistët

 

Telefoni i Krizes KUNDËR martesës së detyruar ne Niedersachsen
Vajzat dhe gratë që janë në rrezik nga një martese të detyruar ose jetojnë në një martesë të detyruar, mund të merrni informata dhe këshilla. në Telefonin e Krizes KUNDËR martesës së detyruar ne Niedersachsen.

Edhe shoqet, mësuesit, punonjësit e agjencite e shtetit apo organet këshilluese e kanë më Telefonin e Krizes kundër martesës së detyruar një pikë fokale për të, se duan të informojnë çështjet kombëtare per problemet profesionale dhe shkëmbimi.

Ju mund të raportojnë mbi nismën e tyre me telefon ose e-mail. Këshilla është anonim nëse dëshironi.

alt 0800 0667 888 (pa pagesë)

 

Konsultimi i hapur
Ne Hene-Ne Enjte
Ne Premte

9:00-16:00
9:00-13:00


Gjuhë

Arabisht, boshnjakisht, kroatisht, serbisht, gjermanisht, anglisht, persisht, frëngjisht, kurmanci, sorani dhe turqisht
(gjuhë të tjera sipas kërkesës)

 

e mail 002    Mail:Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

"Telefoni i Krizes KUNDËR martesës së detyruar ne Niedersachsen" është mbështetur financiarisht nga Ministria e Çështjeve Sociale, Femrave, Familjes dhe Shëndeti.

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 111 vizitues e asnje perdorues online