Rreth "La Rosa"

kargah Logo neu

kargah e.V.
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover
Tel.: 0511-126078-0
Fax: 0511-126078-29
www.kargah.de
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Takimi Ndërkombëtare i Grave "La Rosa"

Që nga maji 1998, është çdo të martë në Orën 16-22 Takimi Ndërkombëtare i Grave në kargah. Të gjitha gratë janë mirëpritur për të përmbushur deri atje, vetëm ose me miqtë për të pirë diçka, të bisedoni, të gjeni argëtim dhe ndarjes.

alt

Ne, të tre grupet e grave, "Hamayesch" Frauen-Tribunal e.V., Frauen von kargah dhe internationale Frauengruppe, kanë ardhur së bashku për të formuar një aleancë dhe realizojn përmbajtjen dizajne të takimit grave La Rosa. Një atmosferë komod dhe hapësirë mjafte për takime janë gjithashtu pjesë e janë, të tilla si festimin e përbashkët të festivaleve apo shërbimeve dhe aktiviteteve kulturore, të tilla si ligjërata, filma, diskutime dhe kështu me radhë.

Ne shpresojmë që shumë gra të mbushur La Rosa më jetë. Në grupin ndërkombëtar të grave, edhe ne jemi duke kërkuar për gratë, se duan të marrin pjesë. Aleanca jonë është hapur edhe për grupet e tjera të grave. Juaj mund na takoni çdo të martë në La Rosa në Kargah.

La Rosa është bashkë-iniciator i Aleancës të grave në Hanover për 8 Mars, Dita Ndërkombëtare e Gruas.

Ne gjithashtu organizojnë ekskursione dhe udhëtime arsimore dhe politike-kulturore.

Pikë Takimi La Rosa:

Çdo të martë nga orën 16 në shtëpi kargah.

Kontakt:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Persona Kontakti:

Homa Sharafaldin
Telefon: 05 11 / 12 60 78 17

Sibylle Naß
Telefon: 05 11 / 12 60 78 15

eMail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Impressum

pfilekargah e.V.
Verein für Interkulturelle Kommunikation
Migrations- und Flüchtlingsarbeit
Zur Bettfedernfabrik 1
30451 Hannover

Wer ist online

Kemi 140 vizitues e asnje perdorues online